Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Показали, на якому етапі ремонтні роботи в Запоріжжі на Соборному, 151 (ВІДЕО)

Показали, на якому етапі ремонтні роботи в Запоріжжі на Соборному, 151 (ВІДЕО)

Показали, на якому етапі ремонтні роботи в Запоріжжі на Соборному, 151 (ВІДЕО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі в будинку на Соборному, 151 ведуться ремонтні роботи у квартирах, які залишилися цілими. На цьому об’єкті завершують облаштування укриття та продовжуються відновлення на інших будинках.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

У будинку на Соборному, 151 ремонтують квартири вцілілої частини та завершують роботи в укритті. Також триває реконструкція фасаду багатоповерхівки. На території біля будинку укладають асфальт та заміна тротуарну плитку.

Ситуація на трьох інших будинках:

  • Зестафонська, 10: Ремонтні роботи в четвертому під’їзді на завершальному етапі. Продовжується утеплення фасаду, і розпочинається благоустрій прибудинкової території.
  • Сталеварів, 16: У вцілілій частині будинку завершено ремонт у п’яти пошкоджених квартир. Ремонтні роботи тривають в інших квартирах. Роботи з утеплення фасаду наразі виконані на половину.
  • Кияшка, 22: Внутрішні роботи у квартирах і в приміщенні ЦНАПу продовжуються. Наступного тижня планується розпочати поклейку шпалер у квартирах. Продовжується утеплення фасаду, а роботи в укритті вже на 95% завершені.
Відео: Запорізька міська рада

Як ми писали раніше, у Запоріжжі після обстрілу 22 березня в Хортицькому районі постраждали 10 багатоповерхових будинків. На сьогодні всі вибиті вікна закриті.