Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці можуть отримати допомогу на лікування – як це зробити

Запоріжці можуть отримати допомогу на лікування – як це зробити

Запоріжці можуть отримати допомогу на лікування – як це зробити

Медицина

Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати матеріальну допомогу. Цього року на лікування запоріжців вже було надано 2 млн грн.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Такий вид фінансової допомоги можуть оформити тяжкохворі люди, які зареєстровані та фактично проживають у Запоріжжі, а також українські захисники та захисниці.

Допомога надається за особистим зверненням тяжкохворого громадянина чи захисника або захисниці, а також членів їхніх родин. Рішення про надання виплати та її розмір приймає спеціальна комісія.

Загалом з початку цього року матеріальну допомогу на дороговартісне лікування з міського бюджету вже отримали 253 людини на загальну суму понад 2 мільйони гривень.

Для того, щоб оформити таку допомогу, необхідно звернутися до відділів прийому громадян департаменту соціального захисту населення за місцем реєстрації. Контактна інформація – за посиланням.

Нагадаємо, у застосунку «Дія» з’явився новий сервіс, за допомогою якого запоріжці подаватимуть заяви про пошкодження та руйнування житла від російської агресії до міжнародного Реєстру збитків. Дані з нього покажуть реальні масштаби збитків та стануть основою для майбутніх репарацій.