Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ситуація на ДніпроГЕС у Запоріжжі: експерти оцінюють збитки

Ситуація на ДніпроГЕС у Запоріжжі: експерти оцінюють збитки

Ситуація на ДніпроГЕС у Запоріжжі: експерти оцінюють збитки

Удар по Дніпровській ГЕС 22 березня

На ДніпроГЕС у Запоріжжі триває повний аналіз збитків, задіяних армією РФ.

Про ситуацію після ворожого удару 22 березня розповів в ефірі телемарафону “Єдині новини” голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

На сьогодні греблі функціонує лише одна смуга руху транспорту.

На ДіпроГЕС  експерти, підрядники, проектувальники проводять повний аналіз збитків, завданих інфраструктурі. Тільки після цього можна буде приступити до відновлення спроможності генерувати електроенергію.

Нагадаємо, Дніпровська гідроелектростанція наразі потрібна не стільки для генерації електроенергії, скільки для балансування енергосистеми України, і ризику руйнування гідроспоруд немає.