Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ашан в Запоріжжі запускає безкоштовну доставку: як це працюватиме

Ашан в Запоріжжі запускає безкоштовну доставку: як це працюватиме

Ашан в Запоріжжі запускає безкоштовну доставку: як це працюватиме

Гипермаркет Ашан

Після закриття гіпермаркету “Ашан” в Запоріжжі компанія вирішила запустити для запоріжців безкоштовну доставку товарів з онлайн-магазину.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Після того, як магазини в Запоріжжі та Кривому Розі закрилися в березні 2024 року у зв’язку із закінченням договору оренди, для жителів цих міст вирішили запустити безкоштовну доставку.

“Онлайн ми відкриті завжди, а тепер з безкоштовною доставкою товарів для жителів Кривого Рогу та Запоріжжя. Ми прийняли рішення захищати купівельну спроможність українців, в тому числі і в замовленнях через інтернет магазин auchan.ua”, – розповіла директор з інновацій та клієнтського досвіду Наталія Пилипенко.

Інтернет-магазин auchan.ua налічує 90 тис. товарів, які можна замовити з доставкою в зручне відділення або додому кур’єрською службою Нова пошта.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі в ТРЦ “City Mall” замість магазину “Ашан” відкриють “Сільпо”. Вже у квітні простір будуть адаптовувати під новий супермаркет.