Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі горить берег річки Дніпро (ФОТО)

У Запоріжжі горить берег річки Дніпро (ФОТО)

У Запоріжжі горить берег річки Дніпро (ФОТО)

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

У Запоріжжі загорівся очерет на березі річки Дніпро. Рятувальники працюють на місці, через вітер загоряння розповсюджується.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

У Запоріжжі загорівся очерет на березі річки Дніпро. Через сильний вітер загоряння швидко поширюється. Спеціальна техніка рятувальників не може дістатися осередків пожежі.

Рятувальники продовжують працювати на місці, патрулюють берег річки аби зупинити поширення вогню.


Нагадаємо, що за прогнозом гідрометеорологів, завтра, 2 квітня, в Запоріжжі буде третій рівень пожежної небезпеки. Це означає, що в регіоні можуть почастішати випадки займання.