Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Вартість оформлення закордонного паспорту зміниться з 1 квітня

Вартість оформлення закордонного паспорту зміниться з 1 квітня

Вартість оформлення закордонного паспорту зміниться з 1 квітня

Паспорт

З 1 квітня 2024 року в Україні зростуть ціни на оформлення закордонних паспортів.

Про це повідомила Державна міграційна служба.

“З 1 квітня 2024 року ДП “Поліграфічний комбінат “Україна” змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення цього документа”, – зазначають у ДМСУ.

Вартість виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон до 7 робочих днів та до 3 робочих днів, яка раніше становила 1496 грн, збільшиться до 1598 грн, з яких 992 грн – вартість адмінпослуги та 606 грн – вартість бланка.

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон до 20 робочих днів замість 856 грн коштуватиме 958 грн (352 грн – вартість адмінпослуги та 606 грн – вартість бланка).

Українці, які оплатили адмінпослуги та подали заяви для оформлення документів до 31 березня 2024 року, отримають документи за старою ціною.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з січня в Україні змінилася вартість оформлення ID-картки, посвідки на проживання та посвідчення особи без громадянства.