Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Вихідні у Запоріжжі: куди піти дорослим та дітям (АФІША)

Вихідні у Запоріжжі: куди піти дорослим та дітям (АФІША)

Вихідні у Запоріжжі: куди піти дорослим та дітям (АФІША)

Колаж Inform.zp.ua

На цих вихідних у Запоріжжі відбудеться цікаві події. Пропонуємо добірку культурних заходів для дорослих та дітей на 30 та 31 березня.

Хто не хоче проводити вихідні на дивані або гортаючи стрічку Тік-Току, Inform.zp.ua зібрав для вас афіші популярних розваг у Запоріжжі.

Концерт “East band orchestra”

Музиканти оркестру виконають композиції у стилях: Rock, Jazz, Folk, Dance, POP та інші. “East band orchestra” продемонструє запоріжцям хіти Mad Heads, Joe Cocker, гурту ТІК та інших. Виконання музичних творів буде живе.

Адреса: ПК “Орбіта” (вулиця В’ячеслава Зайцева, 9).

Дата: 30 березня 18:00.

Художня виставка “Тіло”

У Запоріжжі 7 березня відкрилася виставка “Тіло” мисткині Євгенії Григор’ян та культорологині Льони Радченко. Усі експонати в цьому проєкті виконані зі зліпків різних частин жіночого тіла, які зроблені з литого паперу, вугілля, акрилу та біоматеріалів. Виставку продовжили ще на тиждень.

Виставка “ТІЛО” у Запоріжжі мисткині Євгенії Григор'ян
Фото: Сучасний хаб

Адреса: Сучасний хаб (пр. Соборний, 151).

Дата: 30-31 березня 09:00-18:00.

Фільм “Ґодзілла та Конґ: Нова імперія”

Фантастичний бойовик “Ґодзілла та Конґ: Нова імперія” є прямим продовженням фільму “Ґодзілла проти Конґа”, що вийшов у 2021 році. Давні вороги Ґодзілла та Конґ не готові до примирення, однак перед лицем загрози, яка може знищити їх та увесь світ, вони змушені будуть об’єднатися.

Фільм з 28 березня показують у всіх кінотеатрах Запоріжжя.

Ляльковий театр “Козенята та сірий вовк”

Для дорослих та дітей продемонструють виставу режисера Олега Лубенця “Козенята та сірий вовк”. Класична історія, яка вчить дітей бути обережним та не відчиняти двері незнайомим людям.

Адреса: Запорізький театр ляльок (вулиця Гоголя, 60).

Дата: 31 березня 11:00.

Кулінарний майстер-клас з виготовлення пряників

Кондитери проведуть в Запоріжжі для дорослих та дітей кулінарний майстер-клас. Крім самого виготовлення смаколиків, організатори підготували для гостей конкурси та ігри. Всі інструменти та інгредієнти там нададуть.

Адреса: вул. Волгоградська, 26А.

Дата: 30-31 березня 11:00.

Телефон: +380 (67) 113 99 64.

Художній майстер-клас “Тюльпани”

Участь в майстер-класі можуть взяти всі запоріжці, які старші за 12 років. Всі матеріали для малювання нададуть організатори заходу. Мета – допомогти охочим доторкнутися до мистецтва.

Адреса: пр. Соборний, 133.

Дата: 30 березня 12:00.

Телефон: +380 (66) 974 33 32.