Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі усувають наслідки обстрілів

У Запоріжжі усувають наслідки обстрілів

У Запоріжжі усувають наслідки обстрілів

Фото Запорізької міської ради

У Запоріжжі продовжують ліквідувати наслідки обстрілів армії РФ, завданих вранці 22 березня. Щоденно працюють бригади комунального підприємства «Запоріжремсервіс». Запоріжці продовжують залишати нові заявки щодо пошкоджень житла.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Найбільш розповсюдженим видом руйнувань після обстрілів РФ є вибиті вікна. У приватних будинках ще постраждали дахи.

Заявки від мешканців Дніпровського району надходять щоденно. Кожне звернення фіксується та одразу передається на виконання комунальникам «Запоріжремсервісу». Завдяки сприятливій погоді руйнування усувають оперативно. Але через велику кількість заявок опрацьовують їх поступово.

– Фахівці продовжують працювати одразу, адже окрім тих руйнувань, які були зафіксовані одразу, надходять нові звернення до міського контакт-центру. Якщо станом на понеділок їх було 840, на сьогодні – вже понад 870. Пошкоджені вікна ми закриваємо плитами OSB. Також паралельно з цим відновлюємо покрівлі у приватному секторі, – розповіла представниця КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.

Нагадаємо, у Запоріжжі продовжують відновлювати житло, яке постраждало від російських ударів. Зокрема, шістьма пошкодженими будинками займається Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України.