Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Яка буде погода у Запоріжжі та коли очікувати тепло

Яка буде погода у Запоріжжі та коли очікувати тепло

Яка буде погода у Запоріжжі та коли очікувати тепло

Ілюстративне фото

До України йде справжнє весняне тепло. До кінця тижня температура повітря прогріється до +20.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Вже 27 березня очікується вдень +10+15 градусів, а впродовж тижня температура повітря підніметься до +15+20 градусів. У середу переважатиме антициклональний характер погоди. В усіх областях України переважатиме суха, навіть сонячна погода”, – розповіла Наталка Діденко.

27 березня, в західних областях, а також на Житомирщині та Вінниччині пориви південно-східного та південного вітру досягатимуть штормових 15-22 метрів за секунду. До кінця тижня повітря прогріється до +17+20 градусів.