Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Коли завершиться опалювальний сезон у Запоріжжі цього року: названа дата (ОНОВЛЕНО)

Коли завершиться опалювальний сезон у Запоріжжі цього року: названа дата (ОНОВЛЕНО)

Коли завершиться опалювальний сезон у Запоріжжі цього року: названа дата (ОНОВЛЕНО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі наразі очікують прийняття рішення про завершення опалювального сезону. Останні дні березня, за прогнозами синоптиків, виявляться теплими, тож опалення можуть припинити вже скоро.

Про це журналістам Inform.zp.ua повідомили в пресслужбі Запорізької міської ради.

ОНОВЛЕНО: на сайті міськради опубліковане рішення виконавчого комітету щодо завершення опалювального сезону у Запоріжжі. Це станеться 29 березня 2024 року.

Зазвичай, стандартна дата закінчення опалювального сезону в Україні – 15 квітня. Однак опалення будинків можуть припинити раніше, якщо протягом трьох днів середня температура повітря залишатиметься на рівні +8 градусів тепла.

За даними метеорологів Sinoptik.ua, у Запоріжжі до кінця тижня температура вдень буде коливатися від +13 до +22 градусів тепла. А починаючи з п’ятниці, 29 березня, температура вище 8 градусів тепла буде навіть вночі.

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня, заявив голова НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов в інтерв’ю виданню Le Figaro.

Нагадаємо, минулого року опалювальний сезон у Запоріжжі закінчився 27 березня.