Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На окупованих територіях Запорізької області росіяни створили чат-бот для контролю українців

На окупованих територіях Запорізької області росіяни створили чат-бот для контролю українців

На окупованих територіях Запорізької області росіяни створили чат-бот для контролю українців

Російські військові. Ілюстративне фото

Окупанти на тимчасово окупованих територіях Запорізької області посили контроль над українцями. Для цього вони створили чат-бот, в якому будуть збирати інформацію про “екстремістів”.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

“Ніяких екстремістів, окрім вигаданих або призначених росіянами “винними” у сфальсифікованих справах, на ТОТ немає. А за закликами до “бдітєльності” стоїть страх перед Силами спротиву і бажання залякати українців”, – йдеться в повідомленні.

Також, за його словами, росіяни закликають жителів українців доносити один на одного.

Більше року на тимчасово окупованих територіях Запорізької області працює чат-бот, куди окупанти закликають повідомляти про “підозрілих” осіб. А тепер вони створили ще один, куди пропонують писати про виявлені “ознаки екстремістської діяльності”.


Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни збільшили кількість блокпостів. Так вони намагаються виявити українське підпілля.