Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни вдарили дронами по Запоріжжю 23 березня: в поліції розповіли деталі

Росіяни вдарили дронами по Запоріжжю 23 березня: в поліції розповіли деталі

Росіяни вдарили дронами по Запоріжжю 23 березня: в поліції розповіли деталі

Фото: поліція Запорізької області

Російські війська вихідними знову атакували Запоріжжя дронами. Внаслідок удару пошкоджене ангарне приміщення та приватний транспорт громадян.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Запорізької області.

Окупанти 23 та 24 березня застосували авіацію, РСЗВ, артилерію, безпілотні літальні апарати для обстрілу Запоріжжя, Василівського та Пологівського районів. Зареєстровано 29 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної та критичної інфраструктур області. Мирні жителі не постраждали.

У прифронтових містах і селах зруйновані будинки місцевих жителів, пошкоджені господарські споруди, гаражні приміщення.

Правоохоронці зібрали докази воєнних злочинів та відкрили кримінальні провадження про Порушення законів та звичаїв війни.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 23 березня у Запорізькій області знищили ударні БпЛА типу «Shahed», які запускали з Курської області рф та окупованого Криму. Всього вдалося збити 31 дрон з 34.