Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі вирішили не відновлювати зруйнований ракетою будинок

У Запоріжжі вирішили не відновлювати зруйнований ракетою будинок

У Запоріжжі вирішили не відновлювати зруйнований ракетою будинок

Зруйнований будинок на Зестафонській,8 у Запоріжжі

У Запоріжжі мешканці зруйнованих під’їздів будинку на Зестафонській отримають компенсацію на придбання житла. Будинок вирішили не відновлювати.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

У жовтні 2022 року російська ракета влучила у цей будинок та вщент зруйнувала два під’їзди та понівечила інші. Понад рік люди не можуть повернутися у свій будинок.

Черговий важливий крок зроблено: сесія Запорізької міської ради з урахуванням результатів технічної експертизи визнала економічно недоцільним відновлення зруйнованих конструкцій будинку по Зестафонській, 8.

Це допоможе мешканцям зруйнованих 3 та 4 під’їздів отримати компенсацію від держави на придбання житла.

Нагадаємо, вчора, 23 березня, запорізькі рятувальники знищили залишки від ракети, касетний елемент від реактивної системи залпового вогню «Ураган» та бойову частину від безпілотного літального апарату «Shahed», які виявили в Запоріжжі та Запорізькому районі.