Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 березня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 березня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 березня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 2 кінопрем’єри.

“Мисливці на привидів: крижана імперія”

Цей фільм є продовженням “Мисливці на привидів: з того світу”, що вийшов у 2021 році. Мисливці на привидів вдосконалюють навички боротьби. Проте випадково вони вивільняють невідому раніше злу силу – Холод Смерті. Якщо її не приборкати, то вся планета зануриться в льодовиковий період.

З 21 березня фільм показують у всіх кінотеатрах Запоріжжя.

“Проклята Діва”

Католицький жіночий монастир посеред краєвидів Італії зустрічає нову черницю. Сесилія бажає присвятити своє життя служінню Богу. З кожним днем самопочуття дівчини погіршується і невдовзі вона дізнається, що вагітна. Вагітність стає випробуванням для черниці.

Прем’єра відбулася 21 березня, переглянути фільм можна в кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, “Космос”, “КіноМакс” та “Байда кіно”.

Серед інших фільмів у прокаті: “Я, “Побєда” і Берлін” та “Панда Кунг-фу 4”. Про них ми писали минулого тижня.