Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Для запорізьких військових запрацювала нова лінія підтримки: куди звертатися

Для запорізьких військових запрацювала нова лінія підтримки: куди звертатися

Для запорізьких військових запрацювала нова лінія підтримки: куди звертатися

Єдина ветеранська лінія

Запрацювала єдина ветеранська лінія. Це спільний проєкт команди Мінветеранів та Червоного Хреста України. За допомогою можуть звертатися запорізькі військові та їх родини.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Команда кваліфікованих спеціалістів готова допомогти ветеранам, їхнім родинам, а також членам сімей Захисників та Захисниць України. Вони зможуть безоплатно отримати консультації вузьких спеціалістів – юриста, психолога. 

Єдина ветеранська лінія
Єдина ветеранська лінія

Наразі лінія працює у тестовому режимі. Спеціалісти чекають на пропозиції та відгуки, аби зробити сервіс ще кращим. 

Звертайтеся за тел.: 0 800 505 217 (щодня з 8:00 до 20:00).

Нагадаємо, спочатку запорізькі військові наступали, а зараз – обороняються. Бої тривають біля Роботиного у Запорізькій області. Чи можуть військові там відступити через атаки?