Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 756-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

756-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

756-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 756-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні, 20 березня.

На заході Запорізької області тривають позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі не було. Проте російські військові блогери стверджували, що російські війська просунулися на північний захід від Вербового. Саме там і в районі Роботиного тривають позиційні бої.

На Запорізькому напрямку аеророзвідники виявили в лісосмузі російську БМП-3, вартістю в 2 мільйони доларів. Її вдалося знищити завдяки FPV-дрону. Російську військову техніку виявили аеророзвідники під час обльоту лісосмуг.

Сьогодні, 20 березня, у селищі Кушугум відбулась церемонія прощання із захисником України старшим солдатом Костянтином Мяновським. 27-річний запоріжець загинув у бою 12 березня 2024 року поблизу населеного пункту Нетайлове, що в Донецькій області.

Сьогодні вночі окупанти завдали удар по Синельниківському району Дніпропетровської області. Внаслідок атаки шестеро людей отримали поранення, п’ятеро з них госпіталізовано. Серед постраждалих 13-річна дівчинка та 15-річний хлопець. Наразі вони знаходяться у реанімації запорізької дитячої лікарні.