Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі рятують дітей, які постраждали внаслідок атаки по Дніпропетровщині

У Запоріжжі рятують дітей, які постраждали внаслідок атаки по Дніпропетровщині

У Запоріжжі рятують дітей, які постраждали внаслідок атаки по Дніпропетровщині

Медики

Сьогодні вночі окупанти завдали удар по Синельниківському району Дніпропетровської області. Внаслідок атаки шестеро людей отримали поранення, п’ятеро з них госпіталізовано. Серед постраждалих 13-річна дівчинка та 15-річний хлопець. Наразі вони знаходяться у реанімації запорізької дитячої лікарні.

Про це повідомляє СуспільнеДніпро.

Наразі двоє підлітків, які постраждали внаслідок удару по Синельниківському району, знаходяться у реанімації. За словами директора Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні, до медичного закладу діти поступили близько 5 години ранку. Хлопчик та дівчинка отримали важкі осколкові поранення тулуба, кінцівок та черепа.

«Поранені 13-річна дівчина та 15-річний хлопець перебувають в реанімації на штучній вентиляції легень. У дівчини глибоке поранення черепа», – Юрій Борзенко.

Він також додає, що дівчинка була прооперована. Зараз діти знаходяться у реанімації у важкому стані. Лікар каже, що наразі стоїть питання: виживуть вони, чи ні.

Внаслідок обстрілу було руйновано 5 приватних будинків, пошкоджено інші оселі, лінії електропередач та газогін. Окрім того, сьогодні вранці ворог обстріляв з артилерії Нікополь. 27-річний чоловік отримав поранення, але лікуватиметься вдома.