Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У центрі Запоріжжя собаки напали на чоловіка та завдали йому травм (ФОТО)

У центрі Запоріжжя собаки напали на чоловіка та завдали йому травм (ФОТО)

У центрі Запоріжжя собаки напали на чоловіка та завдали йому травм (ФОТО)

Ілюстративне фото

В Олександрівському районі Запоріжжя сьогодні зграя агресивних собак напали на перехожого чоловіка. Вони завдали постраждалому травм, запоріжця передали медикам.

Про це повідомив у керівник Запорізького райуправління поліції Сергій Бичін.

Зранку 19 березня зграя собак напала на чоловіка та нанесла йому травми. Патрульні поліцейські почули заклики про допомогу та стали свідками інциденту. До приїзду лікарів правоохоронці надавали потерпілому домедичну допомогу.

“Зараз чоловік знаходиться в лікарні, де йому надають необхідне лікування. Наразі повідомлено відповідні служби про наявність агресивних собак, щоб запобігти подібним інцидентам у майбутньому”, – пише Сергій Бичін.

Обережно, чутливий контент

У Запоріжжі на чоловіка напали собаки
Фото: Сергій Бичін

Як ми писали раніше, у 2023 році захворюваність домашніх та свійських тварин на сказ в Запорізькій області зросла. Так в минулому році зареєстрували 54 випадки захворювання.