Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » На майно посадовця Запорізької міської ради наклали арешт за хабар

На майно посадовця Запорізької міської ради наклали арешт за хабар

На майно посадовця Запорізької міської ради наклали арешт за хабар

Фото: Нацполіція Запорізької області

Сьогодні, 18 березня, правоохоронці завершили розслідування по справі чиновника департаменту архітектури Запорізької міської ради. На його майно наклали арешт на суму 1,4 мільйони гривень.

Про це повідомила Нацполіція Запорізької області.

Головного художника департаменту архітектури міської ради Запоріжжя затримали на отриманні хабаря в січні цього року. Чиновник вимагав у підприємця 50 тисяч гривень за дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Посадовця затримали у службовому кабінеті під час отримання частини коштів.

Сьогодні правоохоронці завершили досудове розслідування. На майно посадовця наклали арешт в розмірі 1,4 мільйонів гривень. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Нагадаємо, що у Запоріжжі посадовця з Департаменту архітектури та містобудування підозрюють у вимаганні хабаря з підприємця.