Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі почали ремонтувати дороги: за які кошти ведуться роботи

У Запоріжжі почали ремонтувати дороги: за які кошти ведуться роботи

У Запоріжжі почали ремонтувати дороги: за які кошти ведуться роботи

Фото: Запорізька міська рада

Вже тиждень на дорогах Запоріжжя ведуться ремонтні роботи. Одна з таких доріг – стратегічно важлива, адже по ній рухається вантажний транспорт.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Стратегічно важливий шлях проходить по вулиці Істоміній, що між Дніпровським та Хортицьким районами. По цій дорозі рухається вантажний транспорт з міста Дніпра. Розпочали тут ремонт ще минулого тижня та обіцяють завершити найближчим часом.

“Оскільки погодні умови завадили вкласти асфальтове покриття раніше, взялися до роботи сьогодні – у понеділок”, – каже начальник ШЕД № 5 Хортицького рйону КП «ЕЛУАШ» Олексій Бука.

Ремонт триває ще в Бородінському мікрорайоні, а також розпочнеться на вулиці Космічній, Набережній магістралі, Південному шосе. Це ті дороги, які сполучають Запоріжжя та виїзд з нього.

Через відсутність коштів на дороги у міському бюджеті комунальники не можуть розпочати капітальний ремонт. Проте із заробітної плати працівників, премій та інших видатків, змогли виділити 7 млн гривень на найбільш важливі ділянки. Комунальники чекають сесію міської ради, щоб там виділили кошти на ремонт доріг.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі планують створити сучасний реабілітаційний центр для військових та цивільних людей.