Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дощі в Запоріжжі триватимуть тиждень: синоптики зробили прогноз погоди

Дощі в Запоріжжі триватимуть тиждень: синоптики зробили прогноз погоди

Дощі в Запоріжжі триватимуть тиждень: синоптики зробили прогноз погоди

Дождь в Запорожье: Фото: Depositphotos

У Запоріжжі найближчим тижнем очікуються дощі та відносно тепла погода. Температура повітря триматиметься на рівні +10 градусів.

За даними Sinoptik.ua, у місті дощитиме до наступних вихідних.

17 березня хмарна погода буде триматися у Запоріжжі до самого вечора. Увечері йтиме дрібний дощ.

18 березня з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ.
 
19 березня похмура погода буде триматися у Запоріжжі весь день, вранці очікується недовге прояснення. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.
 
20 березня у Запоріжжі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.
 

21 березня у Запоріжжі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ.

22 березня з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.
 
23 березня хмарна погода протримається у Запоріжжі увесь день. Без опадів.