Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі чоловіки виловили риби сумарно 259 тисяч гривень: поліція впіймала браконьєрів (ФОТО)

У Запоріжжі чоловіки виловили риби сумарно 259 тисяч гривень: поліція впіймала браконьєрів (ФОТО)

У Запоріжжі чоловіки виловили риби сумарно 259 тисяч гривень: поліція впіймала браконьєрів (ФОТО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 16 березня, поліцейські впіймали на незаконному вилові риби чотирьох рибалок. Перші два чоловіка виловили риби на 89 тисяч, інші ще на 170 тисяч гривень.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області.

Близько 5-ї ранку два чоловіки на гумовому човні незаконно ловили рибу лісковими сітками. У такий спосіб вони впіймали 43 карасі, 4 товстолобиків та 2 судаки. Завдану суму збитків правоохоронці оцінюють в  89 000 гривень.

У Запоріжжі поліція впіймала браконьєрів
Фото: Нацполіція Запорізької області

Після цього неподалік виявили ще двох браконьєрів, які також у заборонений спосіб виловили 82 карасі, 10 товстолобиків та короба. Ці два порушники завдали шкоди на 170 000 гривень.

У Запоріжжі поліція впіймала браконьєрів
Фото: Нацполіція Запорізької області

У всіх рибалок вилучили біоресурси та знаряддя для риболовлі. Відносно чоловіків відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 ККУ (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).


Раніше ми писали, що в Комунарському районі Запоріжжя рибалка провалився під кригу. Чоловіка врятували небайдужі перехожі ще до приїзду рятувальників.