Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » США та Великобританія засуджують псевдовибори на Запоріжжі

США та Великобританія засуджують псевдовибори на Запоріжжі

США та Великобританія засуджують псевдовибори на Запоріжжі

Вибори РФ

З 15 по 17 березня у РФ та на тимчасово захоплених територіях України проводять фінальний етап так званих «президентських виборів». Їх засудила цивілізована світова спільнота, зокрема США та Великобританія.

Так, з офіційною заявою виступив постійний представник Великої Британії при ОБСЄ Ніл Голланд.

Він зазначив, що Велика Британія рішуче засуджує Росію за проведення президентських «виборів» в Україні та підкреслив, що на суверенній території України вони є незаконними.

«Росія не має жодних законних підстав для таких дій на території України. Ми не визнаємо результати жодних фіктивних референдумів чи виборів. Донецьк, Херсон, Луганськ, Запоріжжя та Крим є частиною України. Проведення фіктивних виборів у цих регіонах не змінить цього факту», — зазначив представник Великої Британії при ОБСЄ.

У США також заявили, що засуджують проведення російським режимом «виборів» на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, окупанти готують «сакральні жертви» на псевдовибори, які відбудуться 15-17 березня в РФ та на окупованих територіях України, зокрема – у Запорізькій області.