Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Фільм «20 днів в Маріуполі»: де подивитися у Запоріжжі

Фільм «20 днів в Маріуполі»: де подивитися у Запоріжжі

Фільм «20 днів в Маріуполі»: де подивитися у Запоріжжі

20 днів в Маріуполі

У Запоріжжі у кінотеатрі ім. Довженко можна переглянути документальний фільм «20 днів в Маріуполі».

В афіші кінотеатру зазначено, що фільм показують в малому залі щодня о 19.00. Вартість квитка становить 60 гривень.

Англомовну документалку субтитровано українською мовою. 

«20 днів в Маріуполі» – фільм про осаду Маріуполя у 2022 році. Коли починається повномасштабне вторгнення команда українських журналістів інформаційного агентства Associated Press опинилася в пастці в блокадному місті. Мстислав Чернов, Євген Малолєтка та Василиса Степаненко продовжують свою роботу, документуючи наслідки злочини російських військових.

Режисер фільму – Мстислав Чернов. 11 березня «20 днів в Маріуполі» отримав премію «Оскар» як найкращий документальний фільм.

Нагадаємо, бердянський фотограф Євген Малолєтка із Бердянська разом із режисером Мстиславом Черновим і продюсеркою Василісою Степаненко зняли фільм “20 днів у Маріуполі”, за що отримали премію “Оскар”.