Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі продовжується ремонт будинку на вулиці Сталеварів (ФОТО)

У Запоріжжі продовжується ремонт будинку на вулиці Сталеварів (ФОТО)

У Запоріжжі продовжується ремонт будинку на вулиці Сталеварів (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі продовжується відновлення пошкодженої внаслідок російського обстрілу багатоповерхівки на Сталеварів, 16. Ремонтні роботи завершені на 70%.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

В будинку на вулиці Сталеварів вже змонтовано електромережі. Наразі там виконуються штукатурні роботи, а наступного тижня почнеться “стяжка” підлоги. Робочі виконують утеплення будинку та прокладають зовнішню каналізацію.

Ремонтні роботи в будинку по вул. Сталеварів, 16
Фото: Запорізька міська рада

Натомість журналісти “Суспільного” поспілкувалися з інженером будівельної компанії Анатолієм Твердохлібом. Він розповів, що в будинку повністю змінили вікна та встановлюють балкони. Роботи на об’єкті завершені вже на 70%.

Ремонтні роботи в будинку по вул. Сталеварів, 16
Фото: Запорізька міська рада

Повністю завершити відбудову, за словами Анатолія Твердохліба, та повернути в будинок життя планують до червня цього року.


Нагадаємо, що очільник Запорізької ОВА Іван Федоров об’їхав 9 з 12 зруйнованих багатоповерхівок. За його планами, запоріжці повернуться додому протягом декількох місяців.