Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Головнокомандувач ЗСУ побував на Запорізькому напрямку: яка ситуація на фронті (ФОТО)

Головнокомандувач ЗСУ побував на Запорізькому напрямку: яка ситуація на фронті (ФОТО)

Головнокомандувач ЗСУ побував на Запорізькому напрямку: яка ситуація на фронті (ФОТО)

Фото: Олександр Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав військових на Запорізькому напрямку. Він відзначив ефективну роботу безпілотників та засобів РЕБ.

Про це Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив в соціальних мережах.

За словами Сирського, на Запорізькому напрямку ситуація під контролем українських військ. Проте окупанти продовжують тиснути біля Роботиного та Вербового, але без особливого успіху.

“За таких обставин ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою”, – каже Головнокомандувач.

Головнокомандувач Сирський зустрівся з військовими на Запорізькому напрямку
Фото: Олександр Сирський

Олександр Сирський стверджує, що саме дрони та засоби РЕБ можуть дати успіхи на фронті. Також в Запорізькій області почалася ротація деяких підрозділів, що на думку Головнокомандувача, має підвищити моральний стан та мотивацію ЗСУ.


Раніше ми писали, що на Запоріжжі будують справжню фортецю. Роботи проводяться щодня. Використовується сучасний підхід до побудови фортифікаційних споруд.