Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запоріжжі триває набір до штурмової бригади «Лють»

На Запоріжжі триває набір до штурмової бригади «Лють»

На Запоріжжі триває набір до штурмової бригади «Лють»

штурмова бригада “Лють”

Запоріжців закликають приєднатися до штурмової бригади «Лють». Бригада «Лють» – це три штурмові полки, артилерійський полк і рота спеціальних операцій.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

Завдання цього підрозділу – проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань армії РФ, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника.

Ознайомитись з вимогами та подати електронну анкету можна на сайті http://nabir.np.gov.ua, а також за посиланнями:

https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=8268

https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=8269

Дізнатись про умови набору можна за номерами (050)341-41-02, (050)341-41-07, електронна адреса [email protected]. Номер «гарячої лінії» для консультацій 0 800 100 020.

Нагадаємо, до Запорізького військового госпіталю поступив поранений внаслідок мінометного обстрілу у тяжкому стані. Лікарям довелося двічі оперувати чоловіка, щоб врятувати йому життя.