Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни вдарили “Іскандером” по передмістю Запоріжжя 11 березня (ФОТО)

Росіяни вдарили “Іскандером” по передмістю Запоріжжя 11 березня (ФОТО)

Росіяни вдарили “Іскандером” по передмістю Запоріжжя 11 березня (ФОТО)

Фото: Запорізька обласна прокуратура

Російські війська 11 березня обстріляли Степненську сільську громаду Запорізької області ракетами типу Іскандер-М. В результаті загинув місцевий житель.

Про це повідомили в обласній прокуратурі Запоріжжя.

11 березня обстріляли територію Степненської сільської громади Запорізької області ракетами типу Іскандер-М. Внаслідок атаки загинув місцевий мешканець. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено цивільну інфраструктуру.



Запорізька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 45-ти річний чоловік загинув внаслідок ворожих атак біля с. Новооленівка Запорізького району, ще один чоловік 60-ти років отримав поранення.