Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Про наслідки будівництва ДніпроГЕС у Запоріжжі розкажуть історики

Про наслідки будівництва ДніпроГЕС у Запоріжжі розкажуть історики

Про наслідки будівництва ДніпроГЕС у Запоріжжі розкажуть історики

ДніпроГЕС у Запоріжжі. Фото: Олег Власов

У Запоріжжі відбудеться зустріч з істориками Михайлом Мордовським і Сергієм Дударенком. Вони розкажуть про будівництво та наслідки зведення ДніпроГЕС. На заході всі гості зможуть поставити питання.

Про це повідомляють в Департаменті культури і туризму міста Запоріжжя.

Керівник Крафтових музеїв міста Михайло Мордовський та фахівець Національного заповідника “Хортиця” Сергій Дударенко проведуть зустріч в Музеї Архітектури Запоріжжя. Історики розкажуть про будівництво флагмана української гідроенергетики. Одним з питань, яке буде обговорюватися на зустрічі: “Як СРСР вдалося реалізувати настільки коштовний проєкт?”.

Історію ДніпроГЕС розкажуть історики в Запоріжжі
Фото: Департамент культури і туризму міста Запоріжжя

Фахівці розкажуть запоріжцям про наслідки, хороші та погані, зведення ДніпроГЕС.

Зустріч є безкоштовною для всіх охочих послухати про історію міста. Записатися на лекцію можна за номером: 050 424 20 54.

Дата: 16 березня, 12:00.

Адреса: вул. Гоголя, 66 (МАЗ).


Нагадаємо, що у Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.