Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 7 березня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 7 березня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 7 березня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 2 кінопрем’єри.

“Панда Кунг-фу 4”

В четвертому фільмі однойменної франшизи панда на ім’я По вирішив відмовитися від почесного звання майстра бойових мистецтв. Він вирішив зайнятися духовними настановами. Аби не засмучувати свого вчителя, По береться шукати того, хто стане новим Воїном Дракона.

Мультфільм покажуть у всіх кінотеатрах міста з 7 березня, проте в кінотеатрі ім. Довженка прем’єра запланована на 14 березня.

“Смак свободи”

У невеличкому містечку, де виросла Варя немає поціновувачів високої кухні. Розчарована тим, що ніхто не оцінив її кулінарні навички, дівчина їде до Львова з метою стати кухарем у вишуканому ресторані.

Прем’єра фільму відбудеться 7 березня у кінотеатрах: “Космос”, “Blockbuster cinema”, “КіноМакс”, “Байда кіно” та ім. Довженка.

Серед інших фільмів у прокаті: “Дюна: Частина друга”, “Прощавай, монстр” та “Вбивця демонів: До навчання Хашіра”. Про них ми писали минулого тижня.