Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку HIMARS знищив російський РЕБ “Палантин” (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку HIMARS знищив російський РЕБ “Палантин” (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку HIMARS знищив російський РЕБ “Палантин” (ВІДЕО)

РЕБ “Палантин”

Розвідники виявили на Запорізькому напрямку російський РЕБ “Палантин”. Інформацію передали ракетному підрозділу, який знищив ціль.

Про це повідомляють Сили Спеціальних Операцій ЗСУ.

Оператори розвідувальних БпАК 3-го окремого полку ССО виявили комплекс РЕБ “Палантин” окупантів. Військові передали інформацію ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони для подальшого ураження.

Внаслідок удару по зазначеному місцю ціль було знищено. За інформацією ССО, удар було нанесено за допомогою HIMARS.

ССО пояснюють, що РЕБ “Палантин” дозволяє осліпити та створювати перешкоди для зв’язку. Цей комплекс вів радіоелектронну розвідку та глушив зв’язок Сил оборони на Запорізькому напрямку.


Раніше ми писали, що 10 березня українські військові відбили штурм окупантів на Таврійському напрямку. ЗСУ знищили російську бронетехніку разом з піхотою.