Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Запорізькій області можна отримати безкоштовну вищу освіту: як користуватися ваучерами

У Запорізькій області можна отримати безкоштовну вищу освіту: як користуватися ваучерами

У Запорізькій області можна отримати безкоштовну вищу освіту: як користуватися ваучерами

Ілюстративне фото

В Запорізькій області навчальні заклади надають безкоштовну вищу освіту за допомогою ваучерів на навчання. Отримати їх можна в центрах зайнятості.

Про це повідомляє Кушугумська селищна рада.

Що таке ваучер на навчання

Ваучер – це документ, який видається одноразово. Він дає можливість отримати безкоштовну вищу освіту. Є затверджений перелік спеціальностей, на які можна вступити.

Що таке ваучер на навчання
Скріншот з сайту Державного центру зайнятості

Хто може отримати

Хто може отримати ваучер на навчання
Скріншот з сайту Державного центру зайнятості

Як отримати ваучер

Ваучери на навчання надають регіональні центри зайнятості. За словами директорки Запорізького обласного центру зайнятості Ірини Дуднік, з початку 2024 року на Запоріжжі видали 40 ваучерів.

Як отримати ваучер на навчання
Скріншот з сайту Державного центру зайнятості
  • Треба заповнити онлайн-форму для отримання послуги.
  • Заповнена заявка автоматично відправляється до відповідного центру зайнятості. Вона буде опрацьована протягом 3-ох робочих днів.
  • Очікуйте повідомлення про подальші кроки на електронну пошту та ваш номер телефону.

Додаткову інформацію можна отримати у Contact-центрі ЗОЦЗ за номером: 0 800 33 67 28.


Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі планується побудувати щонайменше три підземні школи. Заклади будуть розташовані у центрі міста, а також у Бородинському та Комунарському районах.