Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » За 2 роки не прийняла жодного корисного рішення, – Федоров прокоментував припинення роботи Запорізької облради

За 2 роки не прийняла жодного корисного рішення, – Федоров прокоментував припинення роботи Запорізької облради

За 2 роки не прийняла жодного корисного рішення, – Федоров прокоментував припинення роботи Запорізької облради

Запорізька обласна рада

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров висловив думку, що Запорізька облрада 2 роки не була ефективною.

У відео для “5 редакції” Іван Федоров розповів про передання повноважень Запорізької облради до ЗОВА.

“Депутати є різні: хтось колаборант на сьогодні засуждений, хтось поїхав з родиною з країни, хтось знаходиться на території інших міст в нашій державі, хтось в Запоріжжі готовий виконувати свою роботу. А хтось знаходиться на лінії фронту та захищає нашу державу. Але якщо зібрати все це разом, то за останні два роки обласна рада не прийняла жодного рішення на користь Запорізької області”, – каже очільник ЗОВА.

Іван Федоров додає, що наразі є ряд проблем, які треба вирішувати. Зокрема, 5 обласних установ знаходяться без директорів. Також існують питання з релокованими установами, які виїхали з окупації.


Нагадаємо, що Запорізька обласна рада може перестати виконувати свої повноваження на час дії воєнного стану. Її роботу буде виконувати Запорізька обласна військова адміністрація на чолі з Іваном Федоровим.