Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Запорізьку обласну раду можуть передати під керівництво Федорова: що це означає

Запорізьку обласну раду можуть передати під керівництво Федорова: що це означає

Запорізьку обласну раду можуть передати під керівництво Федорова: що це означає

Фото Inform.zp.ua

Запорізька обласна рада може перестати виконувати свої повноваження на час дії воєнного стану. Її роботу буде виконувати Запорізька обласна військова адміністрація на чолі з Іваном Федоровим.

Про це йдеться у висновку Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки.

Запорізька обласна рада тривалий час не проводила засідань, через це її повноваження можуть призупинити та передати ЗОВА. Після закінчення війни ці зміни скасовуються.

До завдань облради входять: управління об’єктами громад в області, призначення і звільнення їх керівників, функціонування комунальних закладів тощо.

Якщо в Парламенті України ухвалять це рішення, то всі ці завдання буде виконувати ЗОВА під керівництвом Івана Федорова.


Нагадаємо, що депутати вп’яте не зібралися у повному складі на сесію Запорізької обласної ради 23 листопада. На засіданні зареєструвалися 22 депутати з 84.