Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ідентифікація населення у Запоріжжі: Федоров розповів деталі перевірок

Ідентифікація населення у Запоріжжі: Федоров розповів деталі перевірок

Ідентифікація населення у Запоріжжі: Федоров розповів деталі перевірок

Ілюстративне фото

Нещодавно було заявлено про додаткові перевірки населення у Запоріжжі.  У прифронтовому місті будуть посилені антитерористичні заходи.

Про це Inform.zp.ua розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Іван Федоров
Іван Федоров

«Тим запоріжцям, яким нічого приховувати – переживати не варто! Сьогодні у Запоріжжі є величезна міграція, 200 тисяч людей заїхала, приблизно така ж кількість людей виїхала. У нас немає чітких даних, хто зараз проживає у Запоріжжі.

На жаль, ми бачимо регулярні обстріли наших територій, за кожним обстрілом, а тим паче за кожним влучанням стоїть конкретна людина, яка зробила наводку.

Рішення про додаткові перевірки було прийнято разом с силовими структурами, таким чином ми прагнемо посилити антитерористичні контррозвідувальні заходи на території міста Запоріжжя. Це напряму впливає на безпеку у місті», – наголосив Іван Федоров.

Нагадаємо, на заході Запорізької області продовжують локальні наступальні операції, але змін на лінії фронту немає. Бойові дії тривали в Роботино і його околицях, особливо на східній і західній околицях села.