Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Виплати для переселенців у Запоріжжі переглянуть

Виплати для переселенців у Запоріжжі переглянуть

Виплати для переселенців у Запоріжжі переглянуть

Ілюстративне фото

На сьогодні у Запоріжжі офіційно зареєстровано 220 тисяч переселенців. Для людей переглянуть процедуру надання виплат та іншої допомоги.

На що можуть розраховувати люди в умовах припинення виплат для більшості з них з 1 березня, розповів Inform.zp.ua голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Іван Федоров
Іван Федоров

«Виплати – це проблема для багатьох мешканців. Ми чуємо від людей цей негатив і він є абсолютно обґрунтованим, тому що багатьом переселенцям нема за що жити. Вже цього тижня буде делегація міжнародних інституцій, з якими ми спільно будемо намагатися збудувати нову архітектуру взаємодій між адміністрацією, міжнародниками та переселенцями. Ми намагаємось зробити так, щоб переселенці продовжували отримувати гуманітарну допомогу. Ми прагнемо, щоб міжнародні організації знайшли можливість компенсувати вартість житла для переселенців зі своїх фондів. Це актуальна проблема, бо на сьогодні у Запоріжжі офіційно зареєстровано 220 тисяч переселенців, – розповів Іван Федоров.

Нагадаємо,  Уряд прийняв постанову, якою вніс зміни у порядок призначення виплат на проживання для запорізьких переселенців.