Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На ЗАЕС знову чули вибухи та стрілянину: що відомо

На ЗАЕС знову чули вибухи та стрілянину: що відомо

На ЗАЕС знову чули вибухи та стрілянину: що відомо

Ілюстративне фото

Біля окупованої Запорізької атомної електростанції експерти МАГАТЕ чули вибухи та стрілянину. Проте окупанти стверджують, що “захищали” станцію від безпілотників.

Про це повідомляє Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ).

В середу експерти МАГАТЕ почули вибух неподалік від станції. Далі було чутно вогонь зі стрілецької зброї поблизу об’єкта або на ньому.

Як пише у звіті МАГАТЕ, росіяни поінформували команду експертів, що вжили заходів щодо “захисту станції” від безпілотників. Сама ЗАЕС не зазнавала нападу і не було жодних пошкоджень або жертв.

“Жодних подробиць про цей інцидент не надходило. Експерти МАГАТЕ попросили отримати доступ до зони, але їм сказали, що пошкоджень для огляду немає та що територія знаходиться поза контролем станції”, – йдеться у звіті.


Нагадаємо, Міненерго України працює з міжнародними партнерами для запровадження санкцій проти “Росатома”, який тероризує працівників Запорізької АЕС.