Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Командувач Нацгвардії приїхав на Запорізький напрямок (ФОТО)

Командувач Нацгвардії приїхав на Запорізький напрямок (ФОТО)

Командувач Нацгвардії приїхав на Запорізький напрямок (ФОТО)

Фото: Олександр Півненко

Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко відвідав підрозділи НГУ, які перебувають на Запорізькому напрямку. Командувач та бійці обговорили тактики для протидії окупантам.

Про це повідомив командувач Національної гвардії України Олександр Півненко.

Олександр Півненко зустрівся з бригадами оперативного призначення “Спартан” та “Червона Калина” на Запорізькому напрямку. Військові провели аналіз тактики росіян та планували подальші дії.

Командувач Нацгвардії приїхав на Запорізький напрямок
Фото: Олександр Півненко

Командувач НГУ звернув увагу на необхідність покращення умов логістики й фортифікаційному обладнанню позицій, спостережних та опорних пунктів.

Півненко відзначив ефективну роботу аеророзвідки та артилерії, які разом із піхотою подавлювали штурми окупантів на Запоріжжі.

“Було виявлено 567 цілей ворога, більшість з яких була знищена або виведена з ладу як нашими підрозділами, так і у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Артилеристи Національної гвардії за тиждень виконали 1400 вогневих завдань”.


Нагадаємо, що в ніч на 2 березня окупанти атакували Запорізьку область безпілотниками. Повітряні Сили ЗСУ знищили 14 дронів типу “Shahed”.