Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Евакуація триває: запоріжців закликають виїжджати з небезпечних територій

Евакуація триває: запоріжців закликають виїжджати з небезпечних територій

Евакуація триває: запоріжців закликають виїжджати з небезпечних територій

Евакуація

У Запорізькій області триває евакуація мешканців прифронтових громад. Цим займається обласна влада спільно з благодійною організацією “Координаційний Гуманітарний Центр”.

Про це розповів голова Запорізької ОВА Іван Федоров. 

«Ми допомагаємо не лише виїхати з небезпечних територій, а й забезпечуємо людей житлом, надаємо гуманітарну, психологічну та юридичну допомогу, для того, щоб люди змогли адаптуватись до нових умов та відчували себе у безпеці. Все безкоштовно», – наголосив Іван Федоров. 

Голова облдержадміністрації закликав людей виїжджати з прифронтових громад, аби убезпечити себе та своїх близьких.

Для громадян, які прийняли рішення евакуюватись цілодобово працює єдиний номер гарячої лінії 0800339291. Дзвінки безкоштовні.

Нагадаємо, вчора, 29 лютого, 71-річний чоловік загинув внаслідок ворожої ракетної атаки по Юльївці Запорізької області, 68-річна жінка отримала поранення.