Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Атака на Запорізьку область 29 лютого: загинув чоловік, поранена жінка, зруйновано будинки

Атака на Запорізьку область 29 лютого: загинув чоловік, поранена жінка, зруйновано будинки

Атака на Запорізьку область 29 лютого: загинув чоловік, поранена жінка, зруйновано будинки

Фото ЗОВА

Вчора, 29 лютого, 71-річний чоловік загинув внаслідок ворожої ракетної атаки по Юльївці Запорізької області, 68-річна жінка отримала поранення.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Протягом минулої доби російська армія нанесла 200 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області.

130 артобстрілів прийшлися по території Оріхова, Приютного, Малинівки, Малої Токмачки, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл.

Окупанти завдали 4 ракетні удари по Юльївці, атакували 52 безпілотниками Гуляйполе, Новоданилівку, Малинівку, Малу Токмачку й Роботине, здійснили 5 РСЗВ-обстрілів Роботиного, вгатили 9 авіаснарядами по Левадному, Малій Токмачці, Роботиному й Новоданилівці.

Надійшло 27 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, 29 лютого в Азовському морі горіло судно росіян. На катері згоріло п’ять окупантів. Причини загоряння встановлює ГУР.