Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі можна замовити ліки Укрпоштою: як це зробити

У Запоріжжі можна замовити ліки Укрпоштою: як це зробити

У Запоріжжі можна замовити ліки Укрпоштою: як це зробити

Ілюстративне фото

Укрпошта з 1 березня зможе доставляти медикаменти в Запорізьку область. Основна мета – доставити ліки туди, де зруйновані аптеки.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

З 1 березня послуга буде доступна у прифронтових територіях Запорізької області, Миколаївщини, Харківщини, Херсонщини, Чернігівщини, Сумщини й Донеччини.

За словами Смілянського, пілотний проєкт на Донеччині виявився успішним. Його мета – доставляти ліки туди, де аптеки відсутні або зруйновані.

Як запоріжці можуть замовити

  • Для замовлення ліків слід зателефонувати за номером 0 800 300 545.
  • Для з’єднання зі спеціалістом потрібно буде виконати підказки у голосовому меню.
  • Замовлення буде спаковано та надіслано за послугою “Укрпошта Експрес” з аптечного складу до найближчого відділення Укрпошти. Доставка – безоплатна.
  • Відстежити відправлення можна буде на сайті, у мобільному застосунку та через чат-бот у месенджерах.
  • На пошті можна буде оглянути вміст пакунку.

Раніше ми писали, в Україні розглядають створення двох проєктів: “Укрпошта-Банк” та “Укрпошта-Ліки”. Таким чином мешканці деокупованих та прифронтових територій зможуть отримувати необхідні послуги.