Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Через обстріли Оріхів Запорізької області залишився без світла

Через обстріли Оріхів Запорізької області залишився без світла

Через обстріли Оріхів Запорізької області залишився без світла

Фото: Сергій Скібчик

Російські військові більш як 250 разів відкривали вогонь по мирних містах та селах Запорізької області, переважно гатили по Оріхівському, Гуляйпільському та Степногірському напрямках. В результаті атаки постраждала лінія електропередач, Оріхів залишився без світла.

Про це в ефірі “Ми-Україна” розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

“Під час обстрілів було зруйновано одну з ліній електропередач, що знеструмило місто Оріхів. Комунальники займаються відновленням, щоб тим мешканцям, які залишаються на території, наближеній до бойових дій, надати можливість користуватися хоча б якимись комунальними послугами”, – наголосив Іван Федоров. 

Також Іван Федоров відзначив, що минулої доби обстрілами було знищено понад 30 будинків на Запоріжжі. Минулої доби з небезпечних територій області було евакуйовано одну родину з 15-річною дитиною.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують наступи на багатьох напрямках лінії фронту. Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках.