Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Роботу для переселенців у Запоріжжі можуть запропонувати на Ярмарку вакансій: подробиці

Роботу для переселенців у Запоріжжі можуть запропонувати на Ярмарку вакансій: подробиці

Роботу для переселенців у Запоріжжі можуть запропонувати на Ярмарку вакансій: подробиці

Ілюстративне фото

У Запоріжжі 6 березня відбудеться Ярмарка вакансій для внутрішньо переміщених осіб. На участі в заході треба заповнити форму.

Про це повідомляє Оріхівська громада.

6 березня о 13.00 за адресою: м.Запоріжжя, вул. В. Зайцева, буд.9, у приміщенні Незламного хабу (ПК «Орбіта») відбудеться Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб.

На заході можна дізнатися:
• умови працевлаштування на великі підприємства міста;
• послуги служби зайнятості, зокрема профначання, сприяння підприємницьким ініціативам, тимчасова зайнятість та ін;
• зміни в законодавстві для ВПО;
• умови бронювання військовозобов’язаних та ін;

На ярмарку будуть присутні представники десятка підприємств, фахівці із захисту прав ВПО, спеціалісти служби зайнятості та міського управління з питань праці.

Для попереднього підтвердження участі у заході треба всього лиш заповнити анкету за посиланням.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з 1 березня 2024 більшості переселенцям перестануть виплачувати грошову допомогу. Лише окремі категорії ВПО будуть отримувати виплати від держави у розмірі 2-3 тис. грн й надалі, а решті доведеться подати нову заяву.