Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » НМТ-2024: коли запорізькі школярі зможуть взяти участь

НМТ-2024: коли запорізькі школярі зможуть взяти участь

НМТ-2024: коли запорізькі школярі зможуть взяти участь

Ілюстративне фото

Національний мультипредметний тест (НМТ) цього року відбудеться у дві сесії: основну (14 травня-25 червня) та додаткову (11–19 липня). Основний етап реєстрації для участі в основних сесіях НМТ триватиме з 14 березня до 11 квітня включно.

Відповідний наказ затвердили у Міністерстві освіти та науки України.

До 15 квітня зареєстровані зможуть змінювати свої дані у персональному кабінеті. А саме: зміна предмету на вибір чи населеного пункту в Україні / за кордоном, де вони бажають пройти НМТ.

Для тих, не зміг зареєструватися під час основного періоду із поважних причин чи отримали відмову, 10–15 травня буде можливість зареєструватися для проходження НМТ на додаткову сесію. У цьому випадку зміни даних можна буде внести до 19 травня.

Інфографіка: МОН

З 8 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення із датою, часом і місцем проведення НМТ. Про інформацію щодо проведення тестування учасники додаткових сесій дізнаються з 8 липня.

“З міркувань безпеки ми не публікуватимемо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. Наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів НМТ”, – зауважують на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.

Раніше Inform.zp.ua писав, як запорізька школярка готуються до НМТ.

Авторка: Карина Сінько