Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Напередодні річниці повномасштабного вторгнення у Запоріжжі погасили нову марку

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення у Запоріжжі погасили нову марку

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення у Запоріжжі погасили нову марку

Фото: Укрпошта

Напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення, а також десятиліття війни Укрпошта випустила нові марки “І буде весна!”. Новий поштовий випуск представили у Запоріжжі.

Про це повідомила Запорізька обласна адміністрація.

“Ті кадри та світлини, які зображені на марках “І буде весна!” облетіли весь світ. Вони об’єднали весь цивілізований світ, що підтримує наш народ у боротьбі за незалежність, в боротьбі за ідентичність. Кожен з нас впевнений в тому, що буде весна і буде наша перемога”, – сказав заступник голови ЗОДА Руслан Мовчан.

Кожна марка поштового блоку представлена у вигляді знакової світлини:

  • захоплення аеропорту “Бельбек” в Криму у 2014 році;
  • воїн у променях сонця на “Азовсталі” у 2022 році;
  • фото з весілля медиків-волонтерів на весні 2022 року у Харкові;
  • світлина рук піхотинця 28-ї бригади з позивним “Сніжок” в окопах під Бахмутом у 2023 році.

Тираж нового блоку 250 000 примірників, вартість – 90 грн, в нього входить 2 марки номіналу F та 2 марки номіналу U. Дизайнером поштового блоку, карток, конвертів та штемпелів став Володимир Таран.


Як писав раніше Inform.zp.ua, вчора Президент України подав до Верховної Ради законопроект про демобілізацію строковиків. Сьогодні його розглянули в Комітеті з нацбезпеки.