Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Через польських активістів запоріжці не встигають на рейси: на який потяг до Запоріжжя можна пересісти

Через польських активістів запоріжці не встигають на рейси: на який потяг до Запоріжжя можна пересісти

Через польських активістів запоріжці не встигають на рейси: на який потяг до Запоріжжя можна пересісти

Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця отримує повідомлення від українців, які не встигають на свої потяги через польських активістів. Тому для них розробили можливість пересадки на інший потяг, без необхідності купувати новий квиток.

Про це повідомляє в Telegram-каналі Укрзалізниця.

“Залізничники завжди підтримують своїх, тож ті пасажири, які не встигнуть на свій поїзд через перекриття трас, впродовж доби можуть сісти на інший поїзд Укрзалізниці з Перемишля, Любліна та Хелма до України з квитками на свій пропущений рейс”.

Зокрема, така опція доступна для потягу №32 Перемишль – Запоріжжя.

Укрзалізниця не гарантує наявність вільних місць. Проте працівники обіцяють зробити все можливе, щоб зручно розмістити додаткових пасажирів та довезти в Україну за графіком.


Раніше ми писали, що Євросоюз продовжив санкції проти Росії ще на 12 місяців. Рішення є відповіддю на незаконні дії на окупованих територіях.