Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 22 лютого

Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 3 кінопрем’єри.

“Вбивця демонів: До навчання Хашіра”

Це третій повнометражним мультфільмом про персонажів. Після смерті батька Танджіро став єдиним годувальником для матері та молодших братів і сестер. Одного разу повернувшись додому, він побачив що всю його родину вбили демони. А його сестра й сама майже перетворилась на демона.

Аніме покажуть англійською мовою з субтитрами 22 лютого у всіх кінотеатрах міста.

“Прокляття Беґхед”

Довгі роки Айріс не мала жодних новин від свого батька, аж ось отримала звістку про його смерть. Єдиний спадок, який він залишив – стара споруда у Берліні. Всупереч побажанню покійного одразу ж продати старий будинок, дівчина вирішує деякий час пожити у ньому.

Прем’єра запланована на 22 лютого в кінотеатрах: “Космос”, “Blockbuster cinema” та “КіноМакс”.

“Кіт та Пес: Шалені пригоди”

Моніка власниця унікальної кішки, яка має армію шанувальників. Попри зірковий статус, авіакомпанія не пустила кішку на літак, а відправила у багажне відділення. Така сама доля спіткала песика, який донедавна жив на вулиці. Тварини разом тікають ще до того, як їх завантажили на борт.

Фільм покажуть 22 лютого в кінотеатрах: “Космос”, “Blockbuster cinema”, “КіноМакс” та ім. Маяковського.

Серед інших фільмів у прокаті: “Боб Марлі: Одна любов”, “Мадам Павутина” та “Уроки толерантності”. Про них ми писали минулого тижня.