Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 15 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 15 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 15 лютого

Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.

“Мадам Павутина”

Лікарка Кессі Уеб щодня рятує життя. Вона діставала травмованих людей, коли потрощена автівка зірвалася з мосту. Кессі вижила дивом і відтоді її переслідують дивні видіння. Дуже швидко вона зрозуміла, що отримала можливість бачити майбутнє.

З 14 лютого фільм показують у всіх кінотеатрах міста.

“Уроки толерантності”

Єдина, хто заробляє гроші у родині – Надія. Її чоловік безробітний, донька мріє про кар’єру акторки, а син воліє натовкти писка кожному. Родина з невеличкого містечка дедалі глибше залазить у борги. Проте з’являється можливість заробити чималі гроші заплатять родині.

Прем’єра українського фільму відбулася 14 лютого у кінотеатрах: “Байда кіно” та ім. Довженка.

“Боб Марлі: Одна любов”

Біографічна музична драма заснована на реальних подіях. Фільм розповідає про виконавця реггі з Ямайки, завдяки якому сонячна музика з цього острова стала відомою та популярною повсюдно.

Фільм покажуть 15 лютого у кінотеатрах: “Байда кіно” та ім. Довженка.

“Смак пристрасті”

Історична мелодрама знята за мотивами роману Марселя Руффа. Події розгортаються у Франції у 1885 році. Для Додена їжа завжди означала більше, ніж для інших людей. Понад 20 років у нього працює шеф-кухарка Ежені. Багаторічне спільне захоплення смачною їжею переросло в дещо більше.

Прем’єра запланована на 15 лютого в кінотеатрі “Космос”.

Серед інших фільмів у прокаті: “Фаворитка Міллера”, “Інший Франко” та “Арґайл”. Про них ми писали минулого тижня.