Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 8 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 8 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 8 лютого

Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.

“Фаворитка Міллера”

Старшокласниця Каіро Світ живе одна у розкішному маєтку. Починається новий навчальний семестр та самотнє життя дівчини змінює знайомство з її вчителем паном Міллером. Вражений знаннями дівчинки, він дає їй особливе творче завдання.

Фільм покажуть з 8 лютого у кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, “КіноМакс”, “Космос” та кінотеатрі ім. Довженка.

“Інший Франко”

Про біографічну історичну драму “Інший Франко” заговорили у 2019 році, тоді ж почали знімати. Локаціями слугували не лише павільйони з декораціями. Багато знімали у Львові – у Стрийському парку та музеї “Дім Франка”. Спеціально для зйомок було зроблено макет такого самого літака, на якому літав Франко-молодший.

Прем’єра відбудеться 8 лютого в кінотеатрах: “Космос” та ім. Довженка.

“Якби ти був останнім”

Посеред безкрайого космосу дрейфує у невідомість корабель. Він давно втратив керування та зв’язок із Землею. Джейн та Адам – останні астронавти, які вижили на цьому кораблі. Їх турбує питання – коли Адам та Джейн втратять надію на порятунок?

Фільм будуть показувати з 8 лютого в кінотеатрі “Космос”.

“Супер крила”

Найшвидший у світі літачок Джет завжди готовий прийти людям на допомогу разом зі своєю командою Супер Крил. Ніщо не віщувало біди коли у Нью-Йорку розпочалося шоу знаменитого Біллі-Віллі. Тоді ніхто ще не знав, що головна його мета занурити планету у хаос.

Прем’єра мультфільму запланована на 8 лютого в кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, “КіноМакс”, “Космос” та ім. Маяковського.

Серед інших фільмів у прокаті: “Арґайл”, “Шлях до слави: Лянча проти Ауді” та “20 днів у Маріуполі”. Про них ми писали минулого тижня.