Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 1 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 1 лютого

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 1 лютого

Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.

“Арґайл”

Романи про шпигунів, які пише Еллі Конвей користуються популярністю. В потязі письменниця знайомиться із справжнім шпигуном Ейденом. Відтоді сюжети її книг стають небезпечно схожими на справжні події, що розгортаються у секретному світі.

Фільм покажуть з 1 лютого у всіх кінотеатрах міста.

“Моє прекрасне весілля”

Еббі та Тревіс знайшли спільну мову не одразу, але зараз вони ідеально розуміються. Разом із друзями герої відпочивають на чудовому острові. Пара мала би готуватися до весілля. Натомість все довкола перетворюється на хаос.

Прем’єра відбудеться 1 лютого в кінотеатрах: “Blockbuster cinema”, “КіноМакс” та “Космос”.

“Шлях до слави: Лянча проти Ауді”

Події розгортаються в 1983 році. Наближається час проведення Чемпіонату світу з раллі. Чезаре Фіоріо одержимий бажанням виграти змагання. Головним його конкурентом того року всі вважали Ауді.

З 1 лютого фільм будуть показувати кінотеатрі “Космос”.

“20 днів у Маріуполі”

Фільм зроблено у співробітництві Associated Press та американських документалістів з Frontline. Матеріал для фільму було відзнято під час перших днів облоги Маріуполя.

З 1 лютого прем’єра відбудеться у кінотеатрі ім. Довженка.


Раніше ми писали, що в кінотеатрах Запоріжжя показують “Рольові ігри”, “На землі святих і грішних”, “Кіна та Юк: Пухнасті пригоди” та “Бідолашні створіння”.